Perfecte hand
Bridgeclub de Dijk

Speellocatie:  Wijkcentrum Delft Noord. (Buurthuis "de Bras")
                       Brasserskade 77, Delft.
Inloggen   ::   Registreren

Clubinfo

Contributie
Evenals vele andere verenigingen bestaat onze club bij de gratie van contributiebetalende leden. De opbrengst van de contributie is nodig voor zaalhuur, spelmateriaal, prijzen bij speciale drives en jubileumvieringen. De contributie wordt ieder jaar door de leden tijdens ledenvergadering vastgesteld. Voor leden die zich in de loop van het contributiejaar, dat loopt van 1 september tot en met 31 mei, als lid aanmelden zal een evenredig bedrag als contributie verschuldigd zijn. De contributie wordt eenmaal per jaar betaald. Indien u zich wilt afmelden als lid van BC de Dijk dient u dit te doen vóór 15 augustus van het nieuwe verenigingsjaar.

Rookregeling
Sommige mensen kunnen niet zonder, anderen gruwen ervan. Dit geeft al aan dat wij bij het roken rekening met elkaar dienen te houden. Bij BC de Dijk wordt in de speelzaal niet gerookt. Na drie speelronden is er een pauze van 15 minuten ingelast. De rokers kunnen dan in een aparte binnenruimte, of buiten roken.