Perfecte hand
Bridgeclub de Dijk

Speellocatie:  Wijkcentrum Delft Noord. (Buurthuis "de Bras")
                       Brasserskade 77, Delft.
Inloggen   ::   Registreren

Afmelden

Tijdig afmelden voor de interne clubwedstrijden:

Het kan altijd voorkomen dat u één of meerdere clubmiddagen niet in staat bent om te komen. Graag wordt de technische commissie hier van te voren op de hoogte gesteld. Indien dit tijdig bekend is, kan daar met de indeling van de schema's voor het spelen op de betreffende middag(en) rekening mee worden gehouden.

Als u al ruim van tevoren weet dat u op een bepaalde middag niet kunt komen, wordt u dit verzocht op de absentielijst door te geven. Deze lijst ligt altijd op tafel waar ook de uitslagen liggen. Indien u pas kort voor de clubmiddag weet dat u niet kunt komen spelen, wordt u verzocht dit uiterlijk op maandagochtend na 10.000 uur telefonisch door te geven aan Wil Jutte.  Het telefoonnummer waaronder u haar kunt bereiken is: 015-2628821.